2015. március 5., csütörtök

  Simicska Lajos oligarcha.
A Kis-Közgépként emlegetett a He-Do Kft.

He-Do Kft"Kis-Közgép" bámulatos karrierje.

-------------------------------------------------------------

A "Kis-Közgép" bámulatos karrierje

Utolsó frissítés:
Szerző:
Építési és felújítási munkákban megkerülhetetlen szereplő lett több megyében a Kis-Közgépnek is becézett He-Do Kft. – áll a csütörtökön megjelenő HVG-ben.


Fotó:
„Személyesen Bíró Márktól, a Fidesz régiós igazgatójától kaptam fejmosást, mert nem a He-Do, hanem egy olcsóbban dolgozó cég ajánlatát fogadtam el egy útszakasz megépítésére” 

– mondta a HVG-nek egy korábbi észak-magyarországi fideszes polgármester
    
Ő ezzel megmagyarázta, miért uralja a térség útépítési piacát az alig több mint 150 dolgozót foglalkoztató He-Do Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Ha építésről, felújításról van szó Nógrád és Heves megyékben, illetve, mostanában már Miskolc környékén is, a He-Do megkerülhetetlen szereplő.

Még a tavalyi rekordösszegű, csaknem 8,2 milliárd forintos árbevételét is túlszárnyalhatja az idén a pálosvörösmarti székhelyű családi vállalkozás, amivel a közbeszerzési pályázatok állandó nyerteseihez – a Simicska Lajos Fidesz-oligarcha által tulajdonolt Közgéphez, a Strabaghoz, a Colas Hungáriához vagy a Swietelskyhez – hasonló dinamikus növekedést produkál. Mindezt úgy, hogy a legnagyobb értékű beruházások közelébe csak a közbeszerzési piacot uraló nagyok árnyékában, konzorciumi tagként jut.

A Kis-Közgépként emlegetett a He-Do Kft.-ről a HVG e heti számában olvashatnak. Forrás:HVG

He-Do Kft - közbeszerzés; útépítés; Bíró Márk; He-Do Kft.


Simicska Lajos Fidesz-oligarcha - A Kis-Közgépként emlegetett a He-Do Kft.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése